Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Капітально відремонтували дах у територіальному центрі соціального обслуговування в Луцьку

Попередньо тут була звичайна шиферна покрівля, яка місцями протікала і псувала внутрішні приміщення.

lutskrada.gov.ua

Капітально відремонтували дах у територіальному центрі соціального обслуговування в Луцьку

Також утеплено горище приміщення

У Луцьку продовжують роботи із благоустрою міста. Нещодавно нове перекриття даху зроблено у Територіальному центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м Луцька. Сьогодні секретар міської ради, виконувач повноважень міського голови Григорій Пустовіт, радник міського голови Ігор Поліщук, директор департаменту соціальної політики Вікторія Майборода та начальник управління капітального будівництва Леонід Карабан оглянули стан проведених робіт, інформує Луцька міська рада.

Цього року на його капітальний ремонт було виділено 1 млн 361 тис. грн, старий шифер замінили на металочерепицю, горище було утеплено сучасними теплоізоляційними матеріалами, що дозволить покращити енергоефективність будівлі.  

Попередньо тут була звичайна шиферна покрівля, яка місцями протікала і псувала внутрішні приміщення. Будівля перейшла до територіального центру у 1994 році, з того часу дах не ремонтували. Цього року на його капітальний ремонт було виділено 1 млн 361 тис. грн, старий шифер замінили на металочерепицю, горище було утеплено сучасними теплоізоляційними матеріалами, що дозволить покращити енергоефективність будівлі. Окрім того, проведено додаткові роботи з підсилення фасаду.

Щодня територіальний центр соціального обслуговування відвідує близько 300 одиноких, малозабезпечених осіб без постійного місця проживання, користуючись послугами перукарні, швейної майстерні, фізкабінету, тренажерної зали.

Telegram Channel