Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Львівська магістраль закликає водіїв авто дотримуватися правил дорожнього руху на переїздах

Львівська Залізниця - Lviv Railway

Львівська магістраль закликає водіїв авто дотримуватися правил дорожнього руху на переїздах

Через складні погодні умови зимової пори кількість ДТП збільшується

Із початку 2018 року на залізничних переїздах регіональної філії «Львівська залізниця» трапилося 17 дорожньо-транспортних подій (ДТП). Таку ж кількість ДТП на переїздах Львівської магістралі було зафіксовано за аналогічний період минулого року.

У 2018-му в ДТП на переїздах травмувалося 12 людей, що на 7 осіб більше, ніж торік.

Занепокоєння залізничників викликає не лише відсутність тенденції до зменшення рівня аварійності на перетинах залізничних доріг з автошляхами, а й збільшення кількості потерпілих унаслідок цих аварій.

У 2018-му в ДТП на переїздах травмувалося 12 людей, що на 7 осіб більше, ніж торік. Із них чотири особи зазнали смертельних травм. За аналогічний період минулого року внаслідок ДТП на переїздах загинуло п’ятеро осіб.
Аналіз причин ДТП на переїздах показує, що всі вони стаються із вини водіїв автотранспортних засобів, які грубо порушують правила дорожнього руху.

А той факт, що в чотирьох випадках, зафіксованих у цьому році, автотранспорт в’їхав у бік поїзда, що рухався через переїзд, свідчить про низький рівень дисципліни водіїв та відсутність належної концентрації у зонах, що вимагають підвищеної уваги.

Відтак, залізничники вкотре закликають водіїв бути уважними й обережними під час перетину колії на переїздах та неухильно дотримуватися правил дорожнього руху з урахуванням складних погодних умов зимової пори.

 

Telegram Channel