Курси НБУ $ 39.57 € 42.16
Луцькі фахівці обладнали найбільший магазин Rozetka в Одесі

Команда Modern-Eхро успішно здійснила монтаж обладнання.

Фото: Модерн-експо.

Волинь-нова

Луцькі фахівці обладнали найбільший магазин Rozetka в Одесі

Інтернет-супермаркет Rozetka, який налічує в своєму асортименті понад 2,5 млн. позицій, відкрив в Одесі найбільший з трьох офлайн-магазинів. Площа розташованого у ТРЦ Fontan Sky об’єкта становить 1800 кв.м.

Партнером у новому проекті відомого ритейлера вкотре стала міжнародна компанія  Modern-Eхро Group -  глобальний виробник і постачальник комплексних рішень для ритейлу №1 в Центральній та Східній Європі, повідомили на сайті компанії.

Компанія з Луцька забезпечила новий магазин сучасним індивідуальним обладнанням, розробленим спеціально для концепції магазину Rozetka.

Компанія з Луцька забезпечила новий магазин сучасним індивідуальним обладнанням, розробленим спеціально для концепції магазину Rozetka. У найбільшій в Одесі точці видачі представлений величезний  асортимент товарів: від побутової техніки  до алкоголю та аксесуарів для дому.

Окрім торгового залу у новому супермаркеті, Modern-Eхро розробила та надала рішення для ефективної роботи відділу видачі інтернет-замовлень, де клієнти можуть забрати товар замовлений на сайті, та для сервісного відділу. Команда Modern-Eхро  також успішно здійснила монтаж обладнання.   

Telegram Channel