Курси НБУ $ 39.67 € 42.50
У Рожищі визначили переможців конкурсу «Учитель року»

Усіх учасників преміюють

Трибуна Бровари

У Рожищі визначили переможців конкурсу «Учитель року»

Завершився районний етап Всеукраїнського конкурсу «Учитель року», який проходив на базі Комунального опорного навчального закладу «ЗОШ І-ІІІ ст. №3 м.Рожище»

Участь у випробовуваннях засвідчила професіоналізм учасників конкурсу, володіння знаннями з педагогіки та психології, а проведені учасниками уроки були ілюстрацією фахового набутку вчителя, його творчого підходу до викладання предмета та здатності продукувати нові ідеї. Педагоги показали володіння методикою, уміння налагоджувати контакт з дітьми, застосовувати активні форми і методи навчання, спрямовувати діяльність учнів на практичне засвоєння програмового матеріалу, майстерно використовувати засоби предмета для формування загальнолюдських цінностей.
Фахове журі визначило переможців районного етапу Всеукраїнського конкурсу «Учитель року».  Про це інформує  начальник відділу освіти та молоді Рожищенської РДА Ігор Кузава

Педагоги показали володіння методикою, уміння налагоджувати контакт з дітьми, застосовувати активні форми і методи навчання, спрямовувати діяльність учнів на практичне засвоєння програмового матеріалу, майстерно використовувати засоби предмета для формування загальнолюдських цінностей.

Ними стали:
- у номінації «Географія» – Мілінчук Ірина Володимирівна, вчитель географії ЗОШ І-ІІІ ст. с.Ворончин;
- у номінації «Основи здоров’я» – Корнійчук Лілія Василівна, вчитель основ здоров’я ЗОШ І-ІІІ ст. с.Щурин;
- у номінації «Захист Вітчизни» – Рознюк Віталій Степанович, вчитель предмету «Захист Вітчизни» КОНЗ «ЗОШ І-ІІІ ст. №3 м.Рожище». 

Усі учасники районного етапу конкурсу отримають премію у розмірі 2 тис. грн.

Telegram Channel