Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
У Волинській облраді розглядали кадрові питання

Депутати розглянули пропозиції конкурсної комісії для проведення конкурсу на заміщення вакантних посад керівників.

volynrada.gov.ua

У Волинській облраді розглядали кадрові питання

Майнова комісія Волинської обласної ради внесла рекомендації щодо кадрових рішень

Сьогодні своє чергове засідання провела постійна комісія з питань використання майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області. Депутати розглянули пропозиції конкурсної комісії для проведення конкурсу на заміщення вакантних посад керівників підприємств, установ, організацій – об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області з кадрових питань, інформує Волинська обласна рада.

Зокрема, комісія рекомендувала сесії підтримати проект рішення «Про призначення Баранчука І. В. на посаду начальника комунальної установи «Управління будинком Волинської обласної ради».

Потому підтримано проект рішення «Про призначення Столярчука Т. С. на посаду директора медично-виробничого підприємства «Профілактична дезінфекція».  Зауважимо, що конкурс про призначення керівника цього закладу оголошувався 4 рази.

У ході розгляду питання депутат Валентина Касарда, яка є в.о. директора КП "Санаторій матері і дитини "Пролісок", поцікавилася позицією пана Курилюка щодо використання приміщень 9 поверху будівлі на вул. Виниченка, 67, де знаходиться ІАЦ "Волиньенергософт".

Комісія рекомендувала підтримати також проект рішення «Про призначення Курилюка О. І. на посаду директора комунального підприємства «Інформаційно-аналітичний центр «Волиньенергософт».

У ході розгляду питання депутат Валентина Касарда, яка є в.о. директора КП "Санаторій матері і дитини "Пролісок", поцікавилася позицією пана Курилюка щодо використання приміщень 9 поверху будівлі на вул. Виниченка, 67, де знаходиться ІАЦ "Волиньенергософт". Згадані приміщення наразі перебувають на балансі санаторію "Пролісок", який відкрив там оздоровчий центр. Олександр Курилюк заявив, що ситуція щодо співпраці з оздоровницею не зміниться.

Крім цього, депутати обговорили проблему функціонування ліфтів в приміщенні на вул. Винниченка, 67. Наразі там працює лише один ліфт. Для того, щоб поремонтувати інший потрібно 250 тис. грн, а на придбання нового - до 1,5 млн грн.

Олександр Курилюк нарікає на підприємство "Волиньліфт", яке не виконує договірних зобов'язань щодо обслуговування ліфтів в будинку. Він також запропонував депутатам переглянути умови оренди для державних установ, які знаходяться в приміщенні "Волиньенергософту".

Telegram Channel