Курси НБУ $ 39.78 € 42.31
5-річний лучанин потрапив у Книгу рекордів України

Найменший воротар України

Департамент сім'ї, молоді та спорту Луцької міської ради

5-річний лучанин потрапив у Книгу рекордів України

Лучанин Андрій Маха потрапив в Книгу рекордів України, тому, що має найменший зріст дитини-воротаря, якому незабаром виповниться 5 років зріст 94 сантиметрів та вручив сертифікат рекордсмена України

02 грудня 2018 року в СК «Арена Спорт» (вул. Карбишева, 1.) відбулося відкриття Дитячої футзальної ліги Луцька організатором якого є Департамент сім'ї, молоді та спорту Луцької міської ради спільно з Асоціація футзалу Волинської області - АМФВ та федерацією футзалу міста Луцька. На відкритті були присутні почесні гості радник міського голови Ігор Поліщук, директор департаменту Олексій Веремійчик, Президент Асоціації Міні-Футболу (Футзалу) Волинської Області Ruslan Korposh, голова комітету дитячого футзалу АМФВ Олег Мартин та експерт Національного Реєстру Рекордів України Павло Горішевський. Про цеінформує Департамент сім'ї, молоді та спорту Луцької міської ради у «Фейсбуці».

Ігор Поліщук привітав учасників з відкриттям змагань та наголосив на тому, що пріоритетом міста Луцька є підтримка спорту і зокрема дитячого футзалу, адже заняття спортом загартовують тіло і дух, формують характер, відповідальність та орієнтують на результат.

Також цей хлочик був відзначений в першому турі дитячого ярмарку футзалу у номінації «Крищий воротар».

Олексій Веремійчик зауважив, що дуже приємно те що ми спільно з Асоціація футзалу Волинської області - АМФВ організовуємо досить серйозний проект, який зібрав багато команд та триватиме не один і не два тижні, а пару місяців. Це показує, що ця робота є не даремною.

Під час відкриття експерт Національного Реєстру Рекордів України Павло Горішевський повідомив, що Лучанин Андрій Маха потрапив в Книгу рекордів України, тому, що має найменший зріст дитини-воротаря, якому незабаром виповниться 5 років зріст 94 сантиметрів та вручив сертифікат рекордсмена України. Також цей хлочик був відзначений в першому турі дитячого ярмарку футзалу у номінації "Крищий воротар".

Андрій грає за команду ФК "Універсал" тренер команди Іван Мартинюк.

Наголошуємо, що 57 дитячих команд з Волинської та Рівненської областей будуть боротися у п’яти вікових категоріях: U-7, U-9, U-11, U-13 та U-15 за перемогу до 28 квітня 2019 року в СК «Арена Спорт» (вул. Карбишева, 1.) .

 

 

Telegram Channel