Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
У Ковелі може здорожчати проїзд для дорослих у міських маршрутках

Другий раз за рік

Кovelpost.com

У Ковелі може здорожчати проїзд для дорослих у міських маршрутках

Відділом економічного розвитку та торгівлі виконавчого комітету Ковельської міської ради відповідно до Порядку встановлення тарифів на перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування, затвердженого рішенням виконавчого комітету від 13.10.2011 р. № 426, розроблено проект рішення виконкому «Про встановлення тарифів на перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування»

Повідомляють у виконавчому комітеті Ковельської міської ради, пише КОВЕЛЬPOST. Зазначеним проектом рішення передбачається встановлення тарифів на перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування в розмірі:
- 5,00 грн. – для дорослого населення.

Для студентів вищих, професійно-технічних навчальних закладів та учнів загальноосвітніх шкіл тариф залишиться без змін, а саме:
- 3,50 грн. – для студентів вищих та професійно-технічних навчальних закладів,
- 3,00 грн. – для учнів загальноосвітніх шкіл.

Останнє підвищення тарифів на проїзд у міському пасажирському транспорті відбулося у березні цього року. 

З повним текстом проекту рішення можна ознайомитись на офіційному сайті міської ради www.kovelrada.gov.ua в розділі «Транспорт» та у відділі економічного розвитку та торгівлі виконавчого комітету ковельської міської ради (кім. 306).

Зауваження та пропозиції до проекту від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань приймаються розробником протягом місяця з дня його оприлюднення у письмовій формі.

Нагадаємо, що останнє підвищення тарифів на проїзд у міському пасажирському транспорті відбулося у березні цього року. 

Telegram Channel