Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
У Любомлі збирався «Клуб учасників АТО»

Ветерани дізналися багато корисного.

Любомльська районна філія Волинського обласного центру зайнятості.

У Любомлі збирався «Клуб учасників АТО»

Захід відбувся у Любомльській районній філії Волинського обласного центру зайнятості

Як повідомляє портал КОРДОН, зустріч проводиться за сприяння соціальних партнерів та громадських організацій, які спрямовані на соціально-психологічну реабілітацію та професійну самореалізацію учасників антитерористичної операції, – йдеться на сторінці установи у Facebook.

Днями, на засіданні Клубу був присутій керівник Любомльського відділення «Ощадбанку» Петро Ющук. Він розповів про юридичні аспекти, про соціальне забезпечення учасників АТО, про наданням послуг, право на пільги.

 Захід тривав у формі «запитання-відповідь».

Захід тривав у формі «запитання-відповідь». Завдяки цьому учасники семінару отримали багато корисної для себе інформації, яка сприяє мотивації до працевлаштування, створенню умов для розвитку підприємницької діяльності та самореалізації кожного, як особистості.

Провідний фахівець з профорієнтації Вікторія Демедюк звернула увагу на актуальні професії на ринку праці, ознайомила з переліком спеціальностей та навчальних закладів, електронними сервісами Державної служби зайнятості.

Відвідування таких семінарів підвищує обізнаність з багатьох правових аспектів, тому плануємо у майбутньому продовжувати такі спільні зустрічі.

Telegram Channel