Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Бойовик про рівненський бурштин серед переможців міжнародного конкурсу

«Бурштин» нагородили третім місцем.

Фото ілюстративне.

Бойовик про рівненський бурштин серед переможців міжнародного конкурсу

Письменник з Рівненщини написав твір, який у цьому році нагородили третім місцем у категорії «Романи» на Міжнародному конкурсі «Коронація слова»

Василь Тибель – письменник, що народився на Березнівщині, автор чотирьох романів. Його останній доробок – роман «Бурштин» на міжнародному конкурсі «Коронація слова – 2018» відзначили третьою премією.

«Бурштин» – історія про життя копачів бурштину на Поліссі – захопливий динамічний бойовик, сюжет якого розгортається на тлі прадавньої демонології, сучасних політичних оборудок та інших наслідків на зразок сумнозвісної золотої лихоманки на Клондайку. Місцеве населення давно вже проміняло звичне життя на полювання за скарбами, всі змалечку стають «старателями», незаконно добувають бурштин, ігноруючи будь-яку владу.

 Письменник спробував відповісти на питання, чому Рівненську область заполонила бурштинова лихоманка та що штовхає людей до нелегального видобутку «сонячного каменя», окрім наживи.

Письменник спробував відповісти на питання, чому Рівненську область заполонила бурштинова лихоманка та що штовхає людей до нелегального видобутку «сонячного каменя», окрім наживи. Про книгу розкаже сам письменник 7 грудня, у Книгарні «Є», що у Рівному на Короленка, 2, о 18.00.

Василь Тибель (1961) народився в селі Велике Поле Березнівського району Рівненської області. Закінчив середню школу в місті Березно та Український інститут інженерів водного господарства в Рівному. Зараз живе в селі Біла Криниця. Серед захоплень письменника — колекціонування незвичних і рідкісних рослин, квітучих кущів і квітів.

Джерело: piwnich.info
Telegram Channel