Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Вибори на Волині: в Липинській ОТГ на 26 депутатських місць – 116 кандидатів

Вибори відбудуться 23 грудня.

Фото: ПУЛЬС Децентралізаційний марафон.

Волинь-нова

Вибори на Волині: в Липинській ОТГ на 26 депутатських місць – 116 кандидатів

На Волині Липинська сільська виборча комісія об’єднаної територіальної громади зареєструвала 116 кандидатів у депутати до відповідної сільської ради та трьох кандидатів на посаду сільського голови

На посаду сільського голови Липинської сільської ради об’єднаної територіальної громади зареєструвалися 3 кандидати, усі троє – самовисуванці. Так, на посаду претендують: Гусак Богдан Петрович, Корнелюк Андрій Валерійович та Повстанський Олег Мирославович, інформує ПУЛЬС Децентралізаційний марафон.

На посаду сільського голови Липинської сільської ради об’єднаної територіальної громади зареєструвалися 3 кандидати, усі троє – самовисуванці.

Брати участь у перших виборах до Липинської сільської ради об`єднаної громади, які відбудуться 23 грудня, виявили бажання 99 кандидатів у депутати, яких висунули політичні сили. Ще 17 кандидатів у депутати беруть участь у виборах як самовисуванці.
Довідково:
До Липинської ОТГ входить чотири села — село липини Луцького району і села Борохів, Вишнів та Діброва Ківерцівського району. Площа об'єднаної територіальної громади: 46.2 км2. Чисельність населення громади: 6244 людини.

Telegram Channel