Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Громадянина Гани та чотирьох бангладешців затримали біля кордону з Польщею

Іноземців спіймали на Львівщині

Державна прикордонна служба України

Громадянина Гани та чотирьох бангладешців затримали біля кордону з Польщею

Про можливий незаконний перетин кордону співробітники Держприкордонслужби дізнались завчасно

Ймовірні ділянки руху правопорушників були посилені додатковими нарядами. Вже невдовзі  співробітники оперативних підрозділів Західного регіонального управління на околиці н.п. Варяж Сокальського району зупинили для перевірки автомобіль «Ауді»  литовської реєстрації.

Прикордонники за допомогою службового собаки відразу вийшли на слід правопорушників та неподалік кордону затримала 4-х чоловіків.

За кермом авто був  громадянин Гани, який мав посвідку на проживання в Україні. Крім того, з’ясувалося, що іноземець щойно здійснив доставку до лісосмуги 4 громадян Бангладешу.

Група реагування у складі прикордонників відділу «Павловичі» Львівського загону та військовослужбовців оперативних підрозділів Держприкордонслужби за допомогою службового собаки відразу вийшли на слід правопорушників та неподалік кордону затримала 4-х чоловіків. Вони були без документів та назвалися громадянами  Бангладеш.  

На 4 громадян Бангладеш складено протоколи за спробу незаконного перетинання державного кордону України. Вони утримуються в пункті тимчасового тримання загону. А на громадянина Гани складено протокол за порушення прикордонного режиму та накладено штраф.

Встановлюються всі деталі правопорушення.

Джерело: Державна прикордонна служба України
Telegram Channel