Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
На Володимирщині відбувся фестиваль для дітей з особливими потребами

Родзинкою заходу стало заняття у арт-студії.

Фото: Володимир-Волинська РДА.

Волинь-нова

На Володимирщині відбувся фестиваль для дітей з особливими потребами

Його назва - «Повір у себе і ти відкриєш Всесвіт»

 

 Сьогодні, 3 грудня 2018року, у Володимир-Волинському районному будинку культури відбувся фестиваль для дітей з особливими потребами «Повір у себе і ти відкриєш Всесвіт», під час проведення якого діти змогли не тільки реалізувати свій творчий потенціал, познайомитись із новими друзями, поспілкуватись, а й активно відпочити.

Родзинкою заходу стало заняття у арт-студії. Адже фестиваль - це не тільки демонстрація талантів маленьких виконавців, а й проведення майстер-класів. Під керівництвом викладачів районного Будинку школяра Валентини Серпухової та Олени Смаль юні обдарування створили прекрасний малюнок. Творча міні-майстерня працювала під девізом «Замалюєм світ своїми кольорами».

 

 Під керівництвом викладачів районного Будинку школяра Валентини Серпухової та Олени Смаль юні обдарування створили прекрасний малюнок. Творча міні-майстерня працювала під девізом «Замалюєм світ своїми кольорами».

Прийшли підтримати юних талантів начальник відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Оксана Бігун, начальник управління соціального захисту населення Наталія Голюк та представники об’єднаних територіальних громад. Учасники заходу, які дали розквітнути святу, нагороджені подарунками. Та поряд із тим кожен учасник отримав ще й гарний настрій та посмішку, яку їм дарували учасники концертної програми.

 

 Нелегкою є дорога творчості, але віра в себе допомогла спалахнути нашим зірочкам подолати усі труднощі. І для того, щоб вони не погасли, маємо допомогти їм. Проявити у потрібну хвилину чуйність, співпереживання, уміння розділити як біль, так і радість.

Довідково:

Ідея проведення та гасло Фестивалю «Повір у себе – і в тебе повірять інші!» поширились по всій Україні. Завданнями Фестивалю є пошук інноваційних форм і методів роботи, спрямованих на самоствердження, активізацію життєвої позиції дітей та молоді з функціональними обмеженнями, розширення їх кола спілкування та розвиток комунікативних навичок, ознайомлення дітей та молоді з інвалідністю з різними видами творчості, відродження забутих народних традицій та ремесел.

Відділ з питань внутрішньої політики та інформаційної діяльності апарату Володимир-Волинської райдержадміністрації.

Telegram Channel