Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
У Рівне з лекцією їде знана феміністка та гендерна експертка

Приходьте - обіцяють багато цікавої та важливої інформації.

tomat.rv.ua

У Рівне з лекцією їде знана феміністка та гендерна експертка

На охочих чекають позавтрому, 6 грудня

У четвер, шостого грудня, для лідерів релігійний громад, громадських активістів та просто бажаючих читатиме лекцію відома українська феміністка та гендерна експертка, засновниця та модераторка фейсбук-групи «Фемінізм ЮА» Марія Дмитрієва, повідомляє tomat.rv.ua з посиланням на благодійну організацію “Мережа 100 відсотків життя Рівне”.

Під час лекції  Марія Дмитрієва розповість, як гендерні стереотипи формують насильницьке середовище, підніме питання прав жінок в Україні та шляхи протидії насильству.

Під час лекції  Марія Дмитрієва розповість, як гендерні стереотипи формують насильницьке середовище, підніме питання прав жінок в Україні та шляхи протидії насильству. Розкаже про види домашнього насильства, його наслідки, масштаби та шляхи боротьби із домашнім насильством. Представить онлайн-ресурси, на яких можна почитати на ці й дотичні теми.

Захід розпочнеться о 15.00. Місце проведення –  м. Рівне вул. Словацького, 3А, “INFOHUB”.

Лекція організована в рамках проекту «Силами громади – проти домашнього насильства» за Підтримки Рівненської ОДА, що реалізовується БО «Мережа 100 відсотків життя Рівне».

Telegram Channel