Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
У Волинській області наступного року продовжать ремонтувати дороги

В експлуатацію уведено понад 60 км доріг.

Нововолинськ.com.ua.

У Волинській області наступного року продовжать ремонтувати дороги

Зараз проходить захист планів Служб автодоріг в областях щодо будівництва, реконструкції та ремонтів на 2019 рік

Зокрема, цього року ремонтували дорогу міжнародного значення М-19/ Е85 на ділянках дороги, що поєднає Луцьк із Ковелем, повідомляється на офіційному сайті Державного агентства автомобільних доріг України.

Також в області продовжили ремонт на ділянках дороги Н-22, який було розпочато минулого року. Завдяки цій дорозі буде поєднано обласний центр Луцьк із міжнародним пунктом пропуску Устилуг на українсько-польському кордоні.

Окрему увагу приділили дорозі регіонального значення Р-15, що проходить уздовж українсько-польського кордону в напрямку Львівської області і з’єднує дороги міжнародного та національного значення М-07, М-09 та Н-22.

 Також наступного року планується продовжити роботи на дорозі Р-15 до кордону з Львівською областю - від Луцька до Нововолинська.

Всього по області уведено в експлуатацію понад 60 км доріг.

Наступного року на Волині пріоритетним проектом має стати міжнародна дорога М-19 на маршруті Ковель - Луцьк, де інтенсивність руху становить від 8000 до 10000 авто на добу. Також наступного року планується продовжити роботи на дорозі Р-15 до кордону з Львівською областю - від Луцька до Нововолинська.

На Н-22 планується у межах митного переходу в м. Устилуг влаштувати об’їзну міста, що розвантажить м. Устилуг від транзитного транспорту, та завершити реконструкцію дороги до КПП. Окрім того, заплановано роботи на М-07 на маршруті Ковель - КПП Ягодин, який є найбільшим в Україні КПП на україно-польському кордоні.

Telegram Channel