Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Дітлахи зі Степані вчилися обскубувати хвоста червоному півню (фото)

Вогонь вже злякався!

Головне управління ДСНС у Рівненській області

Дітлахи зі Степані вчилися обскубувати хвоста червоному півню (фото)

Дошкільнята побували на екскурсії у пожежній частині

Сьогодні, 5 грудня, до працівників 7 державного пожежно-рятувального поста (смт. Степань) завітали дітлахи з Степанського будинку дітей та молоді, повідомляє Головне управління ДСНС у Рівненській області.

В рамках екскурсії працівники служби порятунку розповіли дошкільнятам про діяльність пожежно-рятувальної служби.

В рамках екскурсії працівники служби порятунку розповіли дошкільнятам про діяльність пожежно-рятувальної служби. Дітям розповіли, наскільки важливим для безпечного життя є дотримання відповідних правил поведінки та до яких жахливих наслідків призводить нехтування ними, розповівши про конкретні пожежі, які доводилося ліквідовувати рятувальникам. Особливо важливу роль така інформаційна діяльність відіграє для підростаючого покоління, адже саме у дитинстві та в підлітковому віці у людини формується правильне ставлення до власної безпеки.

В наш час дуже важливо інформувати молоде покоління про те, як запобігти виникненню біди та як поводитись в екстремальних ситуаціях. З цією метою дітям було показано пожежно-рятувальну техніку, обладнання, продемонстровано готовність особового складу до виконання дій за призначенням, гасіння умовної пожежі, надання першої допомоги потерпілому.

З тим, що такі акції необхідні і їх потрібно якнайчастіше проводити, погоджуються і працівники пожежно-рятувальної служби, і дітлахи і вихователі. Адже такі заходи є водночас і розважальними, і пізнавальними і, безумовно, надовго залишаються у дитячій пам’яті, що в подальшому стане гарантом їх безпечного життя.

Telegram Channel