Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
 Гройсман «трусане» облгази

Побачимо, що з цього вийде.

Фото: Прес-служба КМУ.

Гройсман «трусане» облгази

Прем'єр-міністр ініціює глобальну перевірку облгазів за участю представників Міністерства регіонального розвитку, Міністерства енергетики, НКРЕКУ

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман під час години запитань до уряду у Верховній Раді в п'ятницю, 7 грудня, оголосив масштабну перевірку облгазів. Про це з посиланням на Интерфакс, пише Корреспондент.

«Напевно, навіть створимо спільну групу - НКРЕКУ, представники уряду - Мінрегіону, Міненерговугілля - і почнемо їх приводити до тями», - сказав Гройсман.

Зазначається, що Гройсман анонсував створення спільної групи у складі представників Національної комісії, що здійснює регулювання у сфері енергетики і комунальних послуг, Міністерства енергетики та вугільної промисловості, Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства для перевірки діяльності операторів газорозподільних мереж.

«Думаю, що в середу ми доручимо уряду або приймемо будь-який інший документ для того, щоб Національна комісія здійснила детальну перевірку всіх облгазів країни. Те, що я чую сьогодні, виходить за межі повноважень, від чого страждає населення. Напевно, навіть створимо спільну групу - НКРЕКУ, представники уряду - Мінрегіону, Міненерговугілля - і почнемо їх приводити до тями», - сказав Гройсман.

Telegram Channel