Курси НБУ $ 39.23 € 42.44
Рівненських поліціантів-криміналістів вчили давати раду червоному півню (фото)

Вправна вогнеборка!

Головне управління ДСНС у Рівненській області

Рівненських поліціантів-криміналістів вчили давати раду червоному півню (фото)

Після теоретичної частини, практично відпрацювали гасіння умовної пожежі за допомогою вогнегасників на тренажері EGERIA TG-8

Рятувальники провели заняття з пожежної безпеки для працівників Рівненського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру Міністерства внутрішніх справ України, повідомляє Головне управління ДСНС України у Рівненській області.

Співробітники Головного управління ДСНС України у Рівненській області провели протипожежне тренування з працівниками Рівненського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру Міністерства внутрішніх справ України.

7 грудня співробітники Головного управління ДСНС України у Рівненській області провели протипожежне тренування з працівниками Рівненського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру Міністерства внутрішніх справ України. Рятувальники розповіли про стан з пожежами в місті та області зокрема, основні причини їх виникнення, а також нагадали головні правила безпеки життєдіяльності в побуті. Після теоретичної частини, працівники закладів практично відпрацювали гасіння умовної пожежі за допомогою вогнегасників на тренажері EGERIA TG-8. 

По закінченню бійці ДСНС наголосили на тому, що адекватна реакція, елементарні знання правил пожежної безпеки та своєчасне оповіщення відповідних служб можуть зберегти життя та здоров’я людей, матеріальних цінностей, а також зменшити збитки у разі виникнення будь-якої надзвичайної ситуації.

Telegram Channel