Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
На Волині водій насмерть збив велосипедиста і втік

Правоохоронці звертаються з прохання відгукнутися тих, хто проїжджав у цю пору по дорозі, аби допомогли встановити особу водія, який здійснив смертельний наїзд на велосипедиста.

Фото: Район.Любомль.

Волинь-нова

На Волині водій насмерть збив велосипедиста і втік

Біля Римачів Любомльського району трапилася дорожньо-транспортна пригода, в якій місцевий житель отримав відкриту черепно-мозкову травму і помер

У п’ятницю, орієнтовно з 18 до 21 години, 7 грудня ймовірно вантажівка здійснила наїзд на велосипедиста і зникла з місця пригоди, пише Район.Любомль.

Ймовірно вантажівка здійснила наїзд на велосипедиста і зникла з місця пригоди

«Постраждалого виявили близько 21 години на дорозі неподалік села Римачі біля АЗС «АМІК» у напрямку руху від «Ягодина». 61-річного чоловіка доставили у реанімаційне відділення Любомльської районної лікарні, де він помер внаслідок отриманої відкритої черепно-мозкової травми», – повідомив начальник Любомльського райвідділку поліції Олег Бончак.

Правоохоронці звертаються з прохання відгукнутися тих, хто проїжджав у цю пору по дорозі, аби допомогли встановити особу водія, який здійснив смертельний наїзд на велосипедиста. Телефонуйте за номер «102» або 050-4845274.

Telegram Channel