Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Прикордонники присягнули на вірність Україні

Спокійної служби!

Західне регіональне управління Держприкордонслужби України.

Прикордонники присягнули на вірність Україні

Сьогодні у Кінологічному навчальному центрі Державної прикордонної служби України, що у Великих Мостах, відбулася церемонія складання Військової присяги на вірність Українському народові

Як повідомляється у «Фейсбуці» Західного регіонального управління Держприкордонслужби України, у заході взяли участь представники Адміністрації Держприкордонслужби та Західного регіонального управління, керівництво обласної державної адміністрації, районних адміністрацій та ветерани-прикордонники.

 Після внесення бойового прапора 430 новобранців один за одним урочисто присягнули сумлінно та чесно виконувати свій службовий обов’язок.

Після внесення бойового прапора 430 новобранців один за одним урочисто присягнули сумлінно та чесно виконувати свій службовий обов’язок. По завершенні церемонії складання Військової присяги священники благословили воїнів на військову справу.

Зовсім скоро новобранці будуть направлені в підрозділи охорони кордону, де з честю і гідністю нестимуть службу з охорони державних рубежів.

Telegram Channel