Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Підводний світ може зачарувати!

Виставка діятиме з 8 по 16 грудня.

Волинський обласний еколого-натуралістичний центр.

Підводний світ може зачарувати!

Волинський обласний еколого-натуралістичний центр презентував конкурс з акваріумістики та мистецтва аквадизайну «AQUASCAPE»

Як розповідає портал Волинь UA, захід відбувся сьогодні, 8 грудня, у суботу. Організували конкурс директор Волинського обласного еколого-натуралістичного центру Валентина Остапчук та керівник гуртків Центру Світлана Буднік.

Родзинкою відкриття була казка про золоту рибку у виконанні Шолом Ангеліни. Глядачі звернулися до неї з проханням виконати три бажання: щоб всі люди вміли по справжньому любити, щоб берегли все те, що дав їм Бог, і щоб був мир на нашій благословенній землі.

 Родзинкою відкриття була казка про золоту рибку у виконанні Шолом Ангеліни.

Також на заході демонстрували майстер-класи: «Природний дизайн акваріума» (Пилипенко Д., переможець та призер конкурсів з акваріумного дизайну м. Київ) та «Запуск акваріума від А до Я з використанням продукції ТМ «rikka»» (Антонюк Ю., керівник гуртків ВОЕНЦ), творча презентація акваріумних композицій учасників обласної виставки-конкурсу з акваріумістики та мистецтва аквадизайну «AQUASCAPE».

Виставка діятиме з  8 грудня по 16 грудня, в робочий час, в приміщення Волинського обласного еколого-натуралістичного центру. За адресою місто Луцьк, вул. Ківерцівська 9, Б (зуп. «Мостозагін»).

Telegram Channel