Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
В Одесі поліція побила футбольних «ультрас», які під час матчу вивісили банер «Кремль, покайся!!!»

Як же ж так?!

Українська правда

В Одесі поліція побила футбольних «ультрас», які під час матчу вивісили банер «Кремль, покайся!!!»

Здавалося б, у сучасній Україні такого бути не може...

У Одесі після футбольного матчу "Чорноморець" - "Ворскла" правоохоронці побили та затримали ультрас, які вивісили банер "Кремль, покайся!" і назви українських суден, захоплених РФ - "Бердянськ", "Нікополь", "Яни Капу", підсвітивши це димами та фаєрами.

Про це у Facebook повідомив волонтер та блогер Роман Сініцин, інформує Українська правда.

Підігнали під сотню космонавтів і автозаки, людей клали лицем в асфальт, добивали лежачих ногами і дубйом, особливо тих хто намагався питати "за що".

"Відразу після матчу - під сектором жорсткий прийом беркутом. Підігнали під сотню космонавтів і автозаки, людей клали лицем в асфальт, добивали лежачих ногами і дубйом, особливо тих хто намагався питати "за що".

В результаті більше 20 чоловік затриманих, зараз встановлюють точну кількість і їдуть адвокати. Шиють "дрібне хуліганство" усім", - написав Сініцин.

"Ви скажете, за дими і фаєра?  Ультрас в Одесі палить ледь не на кожному матчі, іноді навіть на поле прилітає. Ніколи нічого подібного не було. Вже років п'ять як точно. Жодних бійок на секторі з стюартами чи поліцією сьогодні теж не було", - підкреслив він.

Telegram Channel