Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
На будівництво стадіону у Ковелі треба 88 мільйонів гривень

Так виглядатиме стадіон після реконструкції.

Фото: Район.Ковель.

Волинь-нова

На будівництво стадіону у Ковелі треба 88 мільйонів гривень

Місто на це наступного року виділить 7,6 мільйона гривень

Голова Ковеля Олег Кіндер заявив про важливість втілення наступного року проекту з будівництва колишнього стадіону «Локомотив». Місто, за його словами, має на це два роки.

 Як відомо, Ковель разом з польським та білоруським однойменними містами Щучин виграв проект «Транснаціональні центри діалогу культур». Він передбачає будівництво на основі існуючих спортивних об’єктів спеціальних культурних центрів. У Ковелі він з’явиться саме на базі стадіону «Локомотив».

Хоча і місто отримало європейські гроші — це майже мільйон євро, але їх буде недостатньо, адже кошторисна вартість об’єкта — 88 млн грн.

Хоча і місто отримало європейські гроші — це майже мільйон євро, але їх буде недостатньо, адже кошторисна вартість об’єкта — 88 млн грн. Свою допомогу і підтримку пообіцяв народний депутат Степан Івахів. Він лобіюватиме це питання на державному рівні. Але разом з тим і місто має внести свою дольову участь у будівництво. Відповідно до проекту у наступному році включено видатки у сумі 7 млн 600 тис.грн.

Telegram Channel