Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
А ви бачили найкращу собаку країни?

Собака породи басет-гаунд.

УНІАН.

А ви бачили найкращу собаку країни?

У Києві 8 та 9 грудня проходять міжнародні виставки собак усіх порід «Київська Русь 2018» та «Кришталевий Кубок України 2018». Домашні улюбленці змагаються за титул кращої породи року

 Всі любителі дресирування брали участь у кваліфікаційних змаганнях з кінологічному фрістайлу (танці з собаками) та чемпіонат з обідієнс (послух). А юні любителі собак демонстрували свої вміння на чемпіонаті-конкурсі з юніор-хендлінгу. Цікаво, що всі бажаючі могли побачити, як проходить каністерапія (від латинського сапіѕ — собака) – лікування і реабілітація, в яких застосовують спеціально навчених собак.

За право називатися кращими змагалися не тільки популярні породи, але і рідкісні представники, яких в Україні нараховуються одиниці.

Про це пише ВВС.

За право називатися кращими змагалися не тільки популярні породи, але і рідкісні представники, яких в Україні нараховуються одиниці. На конкурсі була представлена порода, яку вивели в Одесі.

Господарі запевняють — тварини невибагливі, єдиною вимогою є постійна турбота господарів про одяг – взимку про теплий, щоб не замерзли, влітку – сонцезахисний, щоб шкіра не згоріла.

Кращим визнали снігового білого велетня породи маремма, яка є різновидом вівчарки. Приймала участь у виставці і єдина, виведена за роки української незалежності, порода ОДІС – одеська ідеальна домашня собака. Вона невибаглива, шерсть не викликає алергії, позитивна і дуже не любить, коли господарі сваряться.

Telegram Channel