Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
У Луцьку вручатимуть відзнаку імені Героя Небесної сотні Сергія Байдовського

ЦНПВДММЛ

У Луцьку вручатимуть відзнаку імені Героя Небесної сотні Сергія Байдовського

Упродовж місяця тривав відеоконкурс «Моя країна Гідності», за результатами якого було обрано переможців

У рамках вечора пам’яті «Моя країна Гідності», відбудеться нагородження переможців конкурсу на здобуття відзнаки імені Героя Небесної сотні Сергія Байдовського., інформує Центр національно-патріотичного виховання дітей та молоді у місті Луцьк.

Відзнаку засновано ГО «Родина Героїв “Небесної Сотні”», у межах проекту «Відзнаки Героїв», аби пам’ять про Небесну Сотню жила не лише в пам’ятниках, а й надихала молодь творити та змінювати себе та свою країну.

Відзнаку засновано ГО «Родина Героїв “Небесної Сотні”», аби пам’ять про Небесну Сотню жила не лише в пам’ятниках, а й надихала молодь творити та змінювати себе та свою країну.

Упродовж місяця тривав відеоконкурс «Моя країна Гідності», за результатами якого було обрано переможців. До складу конкурсної комісії конкурсу увійшли відомі письменники, музиканти, режисери, журналісти, волонтери, науковці, члени громадської організації «Родина Героїв “Небесної Сотні”», рідні та друзі Сергія Байдовського.

Організатори заходу: ГО «Родина Героїв “Небесної Сотні”» за підтримки Національного музею Революції Гідності, Українського інституту національної пам’ята та «Центру національно-патріотичного виховання дітей та молоді у місті Луцьк».

Захід відбудеться 11 грудня у Палаці культури міста Луцька (вулиця Богдана Хмельницького,1). Початок о 17.00.

Telegram Channel