Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Є претендент на директора санаторію «Пролісок»

Комісія вже визначилася з майбутнім директором "Проліску".

volynrada.gov.ua

Є претендент на директора санаторію «Пролісок»

Сьогодні відбулося засідання конкурсної комісії для проведення конкурсу на заміщення вакантних посад керівників, підприємств, установ, організацій – об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області

Розглядали питання щодо кандидата на посаду директора комунального підприємства «Санаторій матері і дитини «Пролісок», інформує Волинська обласна рада.

Конкурс був оголошений 1 листопада цього року. До участі було допущено 7 кандидатів, які озвучували сьогодні свої програми.

Першою про свої плани керівництва оздоровницею розповідала Олександра Антонюк.

 

Олександра Антонюк
 

 Вона сказала, що пріорітетом в її роботі буде  розвиток іпотерапії в санаторії, для того, щоб оздоровлювати дітей з аудитизмом та дорослих з "синдромом менеджера".

Крім того, в планах претендентки - співпраця з навчальними закладами для оздоровлення студенської молоді, розвиток туризму та покращення рекламного менеджменту.

Претендент на посаду Олена Кузьменко переконувала членів комісії, що працюватиме над тим, щоб суттєво збільшити прибутки комунального підприємства.

 

Олена Кузьменко
 

Серед озвучених пропозицій: створення дочірнього підприємства з виробництва мінеральної води, співпраця з туристичними агенствами, вдосконалення програм оздоровлення, продаж послуг відпочинку біля водойми санаторію людям, які не відпочивають з санаторії. 

Наступним до конкурсу був допущений Ігор Лісовський. Однак, він не прибув на   засідання комісії.

Участь в конкурсі взяла і Гремяченський сільський голова Наталія Мельник, яка має досвід роботи в оздоровниці.

Наталія Мельник

Вона говорила про потребу в залученні міжнародних грантів для розвитку санаторію. Серед планів претендентки - покращення матеріальної бази "Проліска", окультурення паркової зони, вдосконалення послуг та збереження кадрів.

Депутат Ігор Лех запитував Наталію Мельник про її позицію щодо водолікувального корпусу, який, нагадаємо, перебуває на балансі санаторію, але у власності Гремяченської сільської ради.

Пані Мельник категорично заявила, що вважає таку ситуацію справедливою відносно Гремяченської громади. Депутати нагадали, що проект будівництва водолікувального корпусу співфінансувався  з обласного бюджету. (Загальна вартість проекту - 2 млн 48 тис. євро. З обласного бюджету виділено - 2 млн грн тільки на корпус, а всього - 184,5 тис євро як  умова співфінансування. Обласна рада - головний партнер проекту, а решту вкладала гміна Біща - 20,3 тис. євро).  Наталія  Мельник апелювала, що, у свій час, сільська рада виділила 100 тис. грн для виготовлення проектно-кошторисної документації.

Потому виступала Оксана Бугайчук.

Оксана Бугайчук

 

Вона озвучила свою програму розвитку оздоровниці. Насамперед, кандидат на посаду хоче поліпшити умови і корпусах, де проживають  пацієнти. Озвучувалися й інші плани щодо вдосконалення роботи санаторію.

Також  Оксана Бугайчук говорила про необхідність збереження кадрового потенціалу оздоровниці і наміри конструктивно працювати з нинішнім колективом, який вважає достатньо професійним.

Претендувала на посаду і багаторічний керівник оздоровниці, депутат облради Валентина Касарда.

Валентина Касарда

 

Вона говорила про потребу в поліпшенні комп'ютерного парку оздоровниці, виходу на міжнародні ринки та розвиток рекреаційної зони. Пані Касарда вважає, що Волинь повинна мати статус курортної зони і переконує депутатів підтримати цю ідею.

Останнім виступав нинішній заступник директора санаторію з медичної частини Леонід Оксенюк.

Леонід Оксенюк

 

Він заявив, що, насамперед, працюватиме над тим, аби зберегти нинішній колектив. Він також планував призначити своїм заступником Валентину Касарду. Серед інших планів - будівництво реабілітаційного відділення для післяінсультних хворих.

За результатами голосування, яке, згідно з Положенням,  відбувалося у закритому режимі, комісія рекомендувала укласти контракт з   на посаду директора санаторію з Оксаною Бугайчук.

Наразі готують відповідний проект рішення сесії обласної ради, який попередньо  розглядатими майнова комісія. З терміном дії контракту депутати визначатимуться на сесії.

Telegram Channel