Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
У Луцьку пройшла благодійна вистава «Чарівник країни Оз»

На благодійному ярмарку можна було придбати новорічні сувеніри для себе та рідних.

lutskrada.gov.ua

У Луцьку пройшла благодійна вистава «Чарівник країни Оз»

Зібрані під час проекту кошти підуть на облаштування спеціальної сенсорно-інтеграційної кімнати для хворих дітей

У Волинському обласному академічному українському музично-драматичному театрі імені Т.Г. Шевченка відбулась дитяча вистава “Чарівник країни Оз", інформує Луцька міська рада.

Вистава створена талановитими дітьми Луцька, які впродовж п'яти років вдосконалювали свій талант у творчій студії Наталії Журавльової. Захід присвячений 5-річчю проекту “Творчість заради життя”, заснованого у 2013 році Волинською обласною бібліотекою для юнацтва та Благодійною організацією "Творчість заради життя".

Захід присвячений 5-річчю проекту “Творчість заради життя”, заснованого у 2013 році Волинською обласною бібліотекою для юнацтва та Благодійною організацією "Творчість заради життя". 

Перед показом вистави відбувся великий благодійний ярмарок, на якому можна було придбати новорічні сувеніри для себе та рідних.

Упродовж тижня відбувались благодійні майстер-класи, організовані Волинською обласною бібліотекою для юнацтва за сприяння управління соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Луцької міської ради.

Новорічні вироби, створені дбайливими руками учнів загальноосвітніх шкіл міста, читачів та друзів бібліотеки були передані для вихованців громадської організації батьків дітей з особливими потребами «Повір у себе». Громадська організація" Повір у себе" об’єднала 47 сімей, які виховують дітей з аутизмом та різними психофізичними порушеннями.пу

Telegram Channel