Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Через протести у Франції зріс попит на українські яблука

На українські яблука зріс попит у країнах Близького Сходу та північних країнах Євросоюзу.

agronews.ua

Через протести у Франції зріс попит на українські яблука

У цій країні виникли проблеми з логістикою при відвантаженні яблук

Тому зріс попит на польську та українську продукцію. Україна збільшила експорт яблук до країн Близького Сходу та північних країн Євросоюзу. Польща – до Великої Британії та країн Скандинавії. Про це повідомляє Агроньюз з посиланням на East-fruit.

Франція зазвичай постачає яблука до Великої Британії, Іспанії, Італії, ОАЕ та Близького Сходу. Однак цього року з відправками виникли логістичні проблеми через протести в країні. Ця ситуація частково зіграла на руку постачальникам українських та польських  яблук.

Постачальники з України пов’язують збільшення експорту швидше з хорошою якістю та конкурентною ціною українських яблук, ніж з протестами у Франції. 

Попит на ці фрукти з України та Польщі зріс. Поляки почали експортувати яблука до Великої Британії, збільшили відвантаження в країни Скандинавії.

На українські ж яблука зріс попит у країнах Близького Сходу та північних країнах Євросоюзу. Однак постачальники з України пов’язують збільшення експорту швидше з хорошою якістю та конкурентною ціною українських яблук, ніж з протестами у Франції.

Telegram Channel