Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
На Волині один легковик злетів в кювет, а інший потягнув за собою ще й буса

Водій Mitsubishi Lancer злетів у кювет, не впоравшись з керуванням.

facebook.com/lutskpolice

На Волині один легковик злетів в кювет, а інший потягнув за собою ще й буса

Усього за день трапилося три автодорожні пригоди

Сьогодні на автодорозі Київ-Ковель-Ягодин, на 471 км, водій Mitsubishi Lancer злетів у кювет, не впоравшись з керуванням, повідомляє Патрульна поліція Волинської області на своїй сторінці у Фейсбук.

За його словами, він рухався зі швидкістю не більше 80 км/год. Однак погана видимість та ожеледиця «взяли своє» - автомобіль перевернувся, зазнавши механічних пошкоджень, у результаті автопригоди – 2 потерпілих. Патрульні на місці оформили необхідні матеріали та надали допомогу.

Погана видимість та ожеледиця «взяли своє» - автомобіль перевернувся, зазнавши механічних пошкоджень, у результаті автопригоди – 2 потерпілих. 

В іншій автопригоді, на дорозі Доманове-Ковель-Чернівці-Тереблече, на 116км+650 м, в ДТП ушкоджень зазнав один водій. Чоловік за кермом Opel Vivaro обганяв Mersedes Sprinter в умовах недостатньої видимості та не врахував дорожню обстановку.

У результаті 2 транспортні засоби опинились у кюветі, а водій Mersedes Sprinter – у Рожищенській лікарні.

Ще одна дорожньо-транспортна пригода сталась у Луцьку на вулиці Карпенка-Карого. Тут зіткнулись два автомобілі, які в результаті отримали механічні пошкодження. Причина – водій Ford Transit не вибрав безпечної швидкості та не дотримався безпечної дистанції.

 

Telegram Channel