Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Волинські громади отримали на 26 відсотків більше податків, ніж торік

Податківці прогнозують успішне завершення фінансового року.

Pixabay

Волинські громади отримали на 26 відсотків більше податків, ніж торік

За підсумками одинадцяти місяців 2018 року до місцевих бюджетів на Волині сплачено 3 мільярди 523 мільйони гривень податкових платежів, – інформує управління моніторингу доходів та обліково-звітних систем ГУ ДФС у Волинській області

Плюс 725 мільйонів гривень до минулорічних надходжень за аналогічний період. Як стверджують податківці, це – результат  якісного адміністрування податків і зборів з боку фахівців ДФС, активної позиції місцевої влади та відповідального ставлення більшості представників підприємництва.

Наповненням бюджету повинні опікуватися не лише керівники місцевої влади, а й цікавитися мешканці.

 «Кожна бізнес-ініціатива, що втілюється на території громади, повинна враховувати інтереси території, ресурси та інфраструктура якої використовуються при здійснення діяльності. Цим питанням повинні опікуватися не лише керівники місцевої влади, а й цікавитися мешканці. Лише добропорядний бізнесмен відраховує ПДФО із виплаченої зарплати, що є бюджетоутворюючим для громад, перераховує до держбюджету військовий збір та єдиний внесок на загальнообов’язкове державне соціальне страхування.  Для фінансування соціально-економічних програм громад та соціального забезпечення громадян з боку держави - це визначальні моменти», – наголошує начальник ГУ ДФС у Волинській області Світлана Савчук.

Наразі  динаміка сплати податків до місцевих бюджетів – плюс 25,9 відсотка.      

Джерело: Сектор комунікацій  ГУ ДФС у Волинській області.
Telegram Channel