Курси НБУ $ 39.72 € 42.81
Новинка від рівненських водопостачальників

Завдяки цьому нововведенню працівникам підприємства стало значно зручніше розносити рахунки.

Рівнеоблводоканал

Новинка від рівненських водопостачальників

У Рівному майже у 100 багатоповерхівках працівники підприємства «Рівнеоблводоканал» встановили інформаційні таблички з «кишенями» для рахунків. Їх облаштували у найбільш проблемних будинках, де немає поштових скриньок або ж вони у занедбаному стані чи старого зразка, які без спеціального ключа не відімкнути

Заступник директора з комерційної діяльності «Рівнеоблводоканалу» Микола Ткачук говорить: «Нерідко від споживачів надходять скарги, що вони не отримують рахунки за послуги водопостачання і водовідведення. До речі, їх розносять безпосередньо наші працівники — контролери.

У під’їздах встановити спеціальні інформаційні таблички з «кишенями», в які контролери кластимуть рахунки, аби споживачам було зручно їх звідти діставати.

І вони відповідально ставляться до цього питання, адже ми зацікавлені, щоб кожен наш споживач отримав рахунок. Утім непоодинокі випадки, що у під’їздах рівненських багатоповерхівок поштові скриньки зламані або ж їх, взагалі, немає. Відтак працівнику, який розносить рахунки, немає куди їх вкинути. Тому керівництво підприємства вирішило, щоб у під’їздах таких проблемних багатоповерхівок встановити спеціальні інформаційні таблички з «кишенями», в які контролери кластимуть рахунки, аби споживачам було зручно їх звідти діставати.

Контролер водопровідного господарства «Рівнеоблводоканалу» Олена Свінтозельська  говорить:  «Це добре, що відтепер є можливість класти їх у спеціальну «кишеньку». Бо коли розносиш рахунки, завжди хочеш, щоб наші споживачі його отримали у гарному акуратному вигляді. Але є поштові скриньки старого зразка. І без спеціального ключа просто неможливо покласти рахунки у них. Тому доводиться акуратно їх скручувати і вкладати.

 Самі ж мешканці багатоповерхівок теж задоволені.

  — Така ініціатива мені особисто дуже подобається, адже рахунки тепер будуть лежати у спеціальному місці, не валятимуться на підлозі, ніхто їх не викине… — говорить мешканка багатоквартирного будинку по вулиці Відінській Наталія Поліщук.

   Не приховує свого задоволення від такої ініціативи й голова ОСББ «Княгині Ольги, 4» Віталій Коханевич: «Чудова ідея. Й я вдячний за її реалізацію. Адже у будинку частина поштових скриньок, взагалі, відсутня. Їх покрали і здали, мабуть, на металобрухт... А тепер люди зможуть гарантовано отримати свої рахунки. Хочеться вірити, що ці скриньки дійсно довго служитимуть мешканцям. І вандали їх не зіпсують».

Валентин Ставський.

Telegram Channel