Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
У Камені-Каширському прийнято районний бюджет на 2019 рік

У новий рік район вступить з головним фінансовим документом

Камінь-Каширська РДА

У Камені-Каширському прийнято районний бюджет на 2019 рік

Відбулося очікуване засідання 34-ї сесії районної ради, позаяк саме сьогодні, 14 грудня 2018 року, передбачалося розглянути низку важливих соціально-економічних питань та прийняти головний фінансовий документ району на 2019 рік

У роботі представницького органу краю, повідомляє сайт райдержадміністрації, взяли участь голова райдержадміністрації Валерій Дунайчук, його перший заступник Олександр Михалік, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, міський та сільські голови, ЗМІ.

Варто зауважити, що засідання розпочалося не з обговорення питань порядку денного, а з приємних моментів. Так, за вагомий особистий внесок у державне будівництво, розвиток місцевого самоврядування, багаторічну сумлінну працю і високий професіоналізм орденом «За заслуги» ІІІ ступеня нагороджено Боровненського сільського голову Михайла Оліферчука. Відповідний Указ Президента України зачитав керівник виконавчої гілки влади в районі.

Потому депутати перейшли безпосередньо до виконання своїх повноважень. Спершу голова районної ради Віктор Сус звітував про ті напрацювання та здобутки, з якими район вступає у наступний рік. Мовляв, здійснена об’ємна робота, вкладено чимало зусиль і органів виконавчої влади, і місцевого самоврядування, і депутатського корпусу всіх рівнів.

Варто зауважити, що засідання розпочалося не з обговорення питань порядку денного, а з приємних моментів. Так, за вагомий особистий внесок у державне будівництво, розвиток місцевого самоврядування, багаторічну сумлінну працю і високий професіоналізм орденом «За заслуги» ІІІ ступеня нагороджено Боровненського сільського голову Михайла Оліферчука.

Затим обранці громади схвалили рішення про створення комунального некомерційного підприємства «Камінь-Каширська районна лікарня» Камінь-Каширської районної ради; затвердили фінансовий план комунального некомерційного підприємства «Камінь-Каширський центр первинної медико-санітарної допомоги» Камінь-Каширської районної ради. Без зауважень прийнята Програма покращення функціонування Центру обслуговування Камінь-Каширської ДПІ Ратнівського управління Головного управління ДФС у Волинській області на 2018-2019 роки.

Після внесення змін до районного бюджету 2018 року депутати прийняли головний фінансовий документ краю на 2019-й, згідно з яким і буде розвиватися Камінь-Каширщина у наступному році, забезпечуватиметься соціально-економічний та культурно-освітній розвиток, а також здійснюватиметься соціальний захист населення.

Олена ВОЛИНЕЦЬ

Telegram Channel