Курси НБУ $ 39.00 € 42.16
В Україні затримали кримінального «авторитета» з Грузії

Аброськін: «Цих розмальованих мавп будемо саджати за грати або викидати геть з нашої країни, бо це сміття тут не потрібно».

Фото із сторінки у Фейсбуці Вячеслава Аброськіна.

Волинь-нова

В Україні затримали кримінального «авторитета» з Грузії

У Києві знову затримали «злодія в законі» з Грузії

Затриманий громадянин заявив, що не пам'ятає, як він потрапив до України та з якою метою. Про це написав керівник кримінальної поліції Вячеслав Аброськін у Facebook. «Сьогодні в Києві працівники Департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції затримали чергового туриста- «злодій в законі» на прізвисько «Темо Сухумський», - зазначив він, пише Газета по-українськи.

Злодія затримали на зустрічі з іншими представниками криміналітету, де вони вирішували злочинні питання. «Останні роки вони злітаються в Україну як бджоли на мед. Заради чого ФСБ РФ їх десантує в такій кількості, або за чиїмось іншим покликом їдуть до нас?», - наголосив Аброськін.

Заради чого ФСБ РФ їх десантує в такій кількості, або за чиїмось іншим покликом їдуть до нас?

За словами керівника кримінальної поліції, затриманого депортують в Грузію. Аброськін також додав, що в Грузії діє жорстке законодавство щодо таких осіб. В Україні ж, на жаль, його немає. «Там є непохитна позиція держави: поліція затримала, прокурор підтримав поліцію, а суддя відправив надовго за грати...Так на сьогодні в нас поки що нема таких законів, але цих розмальованих мавп будемо саджати за грати або викидати геть з нашої країни, бо це сміття тут не потрібно», - розповів Аброськін.

Telegram Channel