Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Лукашенко зібрав закрите засідання, присвячене тиску з боку Росії

Білорусь не буде легкою прогулянкою для Путіна.

Фото: Цензор.

Волинь-нова

Лукашенко зібрав закрите засідання, присвячене тиску з боку Росії

На ньому вирішили «до кінця стояти за незалежність»

Президент Білорусі Олександр Лукашенко зібрав закрите засідання для обговорення посиленого тиску з боку Росії. Про це з посиланням на два незалежні один від одного джерела пише місцеве видання «Наша Нива», повідомляє Цензор.НЕТ.

«Була велика нарада у президента. (На ній йшлося. - Ред.) до кінця стояти за незалежність. Всі підтримали це», - розповів співрозмовник видання. Крім того, співробітники державних структур Білорусі розповіли, що отримали доручення «пильніше стежити за інформаційним полем».

«Була велика нарада у президента. (На ній йшлося. - Ред.) до кінця стояти за незалежність. Всі підтримали це»

Видання також наводить репліку «деяких людей» з уряду країни, які вважають, що на податковий маневр (Росії. - Ред.) потрібно відповідати «не нарадами, а реформами».

Раніше, 14 грудня, на прес-конференції в Мінську Лукашенко заявив, зл для нього важливу збеоегти відносну незалежність від інших країн. «Якщо нас хочуть, як лідер ЛДПР Володимир Жириновський пропонував, поділити на області і впихнути в Росію, цього не буде ніколи. І якщо такими категоріями керівництво Росії мислить, це на шкоду самій Росії. Для нас, запам'ятайте, святе - це суверенітет. Я вже про це говорив", - зазначив лідер Білорусі.

Telegram Channel