Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
У Володимирі-Волинському настала «Святкова зима»

Студенти самі презентували свої роботи, представлені на виставці.

facebook.com/groups/volodymyrmuseum

У Володимирі-Волинському настала «Святкова зима»

У Володимир-Волинському історичному музеї відкрилася виставка під назвою «Святкова зима»

На ній експонуються вироби декоративно-прикладного мистецтва на Різдвяну тематику – роботи студентів відділення «Образотворче мистецтво» Володимир-Волинського педагогічного коледжу ім. А Кримського, повідомляє Володимир-Волинський історичний музей на своїй сторінці у Фейсбук.

Куратор виставки, викладач педагогічного коледжу Леся Мартинюк розповіла присутнім про принципи навчання студентів, застосування нових технік, а також індивідуальний підхід до кожного. Адже буває, що студенти, які на початку навчання не вирізняються здібностями, починають розкриватися і творити справжні шедеври під пильним керівництвом наставників.

Буває, що студенти, які на початку навчання не вирізняються здібностями, починають розкриватися і творити справжні шедеври під пильним керівництвом наставників.  

Студенти самі презентували свої роботи, представлені на виставці. Високо оцінив творчі досягнення студентів та професіоналізм викладачів директор Володимир-Волинської художньої школи Адам Михалик. Також своїми враженнями поділилися й самі викладачі коледжу. 

На завершення презентації з вітальним словом до присутніх звернувся начальник відділу культури й туризму Роман Віслобоков. Він побажав у ці дні наближення новорічно – різдвяних свят відчувати мир у серці, радість та злагоду у родині, а також заспівав чудову різдвяну колядку.

 

Telegram Channel