Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Святий Миколай прийшов і до малят, і до звірят! (Фото)

Гарний настрій для всіх!

Фото: Олександра ДУРМАНЕНКА.

Святий Миколай прийшов і до малят, і до звірят! (Фото)

У Луцькому зоопарку організували веселе свято

Сьогодні погода розійшлася не на жарт! Пригадала мабуть вона, що на дворі 16 грудня і потрібно усіх трохи остудити та присипати сніжком. Тож і над особливими оздобами для створення зимової казки у Луцькому зоопарку працювати не довелося – природа усе зробила сама.

 

 При вході гостей зустрічали янголики, які запрошували до резиденції святого Миколая. Захопленню дітей і дорослих не було меж, коли там їх закликали до танцю герої казок та сніговички.

 

 Після руханок, ігор і хороводу дітки почали кликати Чудотворця. Усі гості свята відвідали його садибу, розказували вірші та отримали подарунки.

 

 Зігрівалися не лише іграми й танцями – усі частувалися смачнющим чаєм і кулішем, звареним у казані на справжньому вогнищі.    

То ж слідкуйте за анонсами майбутніх подій та й просто приходьте в гості до звірят – сумно не буде! 

 Директор зоопарку Людмила Денисенко розповідає, що це свято для них особливе. Воно, по-перше, має давні традиції – організовується вже 4 роки поспіль. А, по-друге, святий Миколай вважається покровителем усіх працівників і мешканців зоопарку. А тому вдвічі приємно, що до них він приходить чи не найпершим.

 Традиційно захід готували своїми силами – і куліш спільно варили, і чай, і подарунки готували. Особливістю цьогорічного заходу є участь в ньому «сонячних діток» із ГО «Даун-синдром». Словами неможливо описати їх радість та щасливі усмішки, коли святий Миколай вручав їм подарунки.

 Пані Людмила поділилася планами. Серед найближчих – гарно і цікаво провести різдвяні свята і можливо встановити незвичайну шопку. А ще вигадують нове весняне дійство, яке буде цікаве і дорослим і дітям. То ж слідкуйте за анонсами майбутніх подій та й просто приходьте в гості до звірят – сумно не буде!

Telegram Channel