Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Яка перспектива Камінь-Каширщини?

Сформовані проекти на майбутнє

Камінь-Каширська РДА

Яка перспектива Камінь-Каширщини?

Триває обговорення пропозицій до Плану заходів із реалізації стратегії розвитку району на період 2019-2021 років

Сайт Камінь-каширської райдержадміністрації повідомляє, що обговорення проходило сьогодні під час апаратної наради, яка відбулася під головуванням керівника виконавчої гілки влади в районі Валерія Дунайчука.

Проект стратегічних завдань відповідає цілям і завданням стратегії розвитку Камінь-Каширського району, яка затверджена рішенням районної ради від 26 грудня 2016 року.

За словами начальника управління регіонального розвитку та інвестицій райдержадміністрації Олександра Нікітчука, за пропозиціями, котрі надали представники органів місцевого самоврядування, сформовано перелік відповідних об’єктів/проектів на перспективу.

– Проект стратегічних завдань відповідає цілям і завданням стратегії розвитку Камінь-Каширського району, яка затверджена рішенням районної ради від 26 грудня 2016 року. Дані завдання опрацьовані профільними підрозділами райдержадміністрації із врахуванням перспективного плану об’єднаних територіальних громад району, раціональності використання фінансових ресурсів тощо, – додав Олександр Лук’янович.

Олена ВОЛИНЕЦЬ

Telegram Channel