Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Громада на Старовижівщині отримала подяку за роботу в сфері працевлаштування

Перша нагорода ОТГ

Сереховичівська громада

Громада на Старовижівщині отримала подяку за роботу в сфері працевлаштування

Зайнятість населення є одним із показників розвитку громади

Сільські ради зазвичай тісно співпрацюють з Центром зайнятості, який сприяє в плані зайнятості населення громад регіону. Сереховичівська сільська, інформує сайт громади, рада тісно працює зі Старовижівською філією Волинського центру зайнятості населення. Спільно з регіональним центром зайнятості в 2018 році по Сереховичівській громаді було працевлаштовано більше двох десятків жителів громади.

В День місцевого самоврядування  стало приємною несподіванкою для Сереховичівської ОТГ вітання за плідну співпрацю від Старовижівської філії Волинського центру зайнятості населення.

Спільно з регіональним центром зайнятості в 2018 році по Сереховичівській громаді було працевлаштовано більше двох десятків жителів громади.

В. о. керівника Старовижівської філії Волинського центру зайнятості населення Гаврилюк Тетяна Василівна та працівники служби висловили подяку за плідну співпрацю та висловили надію на подальше співробітництво з громадянами нашої громади, яке позитивно вплине на розвиток громади та сприятиме процвітанню цілого регіону.

Telegram Channel