Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Студенти з Волині, Львівщини та Рівненщини зібралися на свою раду у Горохові

Цікавим вийшло обговорення теми «Майбутнє аграрного сектору України за великим чи малим бізнесом?».

Фото agro-business.com.ua.

Студенти з Волині, Львівщини та Рівненщини зібралися на свою раду у Горохові

Під час зустрічі відбулися захопливі агродебати

У Горохівському коледжі ЛНАУ відбулась зустріч студентського активу аграрних коледжів Волині, Львівщини та Рівненщини – засідання регіональної студентської ради. 

Програма заходу була цікавою та насиченою і розпочалася вітальним словом  директора коледжу Олега Жельчика, який у своєму виступі побажав студентам впевненості, наполегливості та успіхів. У робочому засіданні взяли участь  заступники директорів з виховної роботи аграрних коледжів. Його вела Інна Чебатарьова, студентка ВСП «Рівненський коледж НУБіП України», голова регіональної студентської ради.

Під час спілкування  обговорювалися умови проведення інтелектуального конкурсу «Студент року», що проходитиме навесні у Рожищенському коледжі ЛНУВМіБТ ім. С.Гжицького. В дружній атмосфері студенти обмінялися досвідом роботи, акцентували  увагу на найцікавіших заходах, що відбуваються у їхніх навчальних закладах.

Студенти поділилися на 6 команд (по три учасників в кожній) і протягом   20 хвилин повинні були чітко вказати на переваги великого, середнього чи  малого аграрного бізнесу.

Захоплюючими вдалися агродебати на тему «Майбутнє аграрного сектору України за великим чи малим бізнесом?». Їх проведення  з урахуванням вимог часу, удосконалення форм і методів роботи студентського самоврядування, формування у студентської молоді активної громадської позиції, розвитку лідерських здібностей ініціювала Світлана Білик, заступник директора з виховної роботи. 

Студенти поділилися на 6 команд (по три учасників в кожній) і протягом   20 хвилин повинні були чітко вказати на переваги великого, середнього чи  малого аграрного бізнесу. При цьому формулювали тематичні питання, виходячи з економічної чи політичної точки зору. 

Роботу команд оцінювало журі у складі О.В. Лавренюк, головного спеціаліста Горохівського районного відділу освіти, молоді та спорту; С.В. Чернюк, зоотехніка Волинського обласного племінного підприємства; Г.М. Гайди та М.О. Долінської, викладачів економічних дисциплін Горохівського коледжу ЛНАУ.

Усіх учасників агродебатів було нагороджено подарунками від районного відділу освіти, молоді та спорту, які вручила О.В. Лавренюк. І студенти, і їх наставники отримати масу позитивних вражень від плідної співпраці у Горохівському коледжі ЛНАУ.

Ольга РЕНДЮК, культорганізатор Горохівського коледжу ЛАНУ.

Telegram Channel