Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Студенти підготували для конкурсу півсотні новорічних композицій

Зимова феєрія новорічно-різдв’яних композицій

facebook.com/oleg.zhelchyk

Студенти підготували для конкурсу півсотні новорічних композицій

У Горохівському коледжі ЛНАУ відбулася виставка-конкурс «Зимова феєрія»

Виставка проводилася з метою формування у молоді національної свідомості, виховання шанобливого ставлення до традицій і звичаїв українського народу, розвитку творчої ініціативи та пізнавальної діяльності студентської молоді, формування практичних умінь та навичок з виготовлення новорічних композицій, подарунків, ялинкових прикрас, виробів декоративно-прикладного мистецтва. Про це інформує Олег Жельчик у «Фейсбуці».

Всього для участі у виставці було подано понад 50 студентських робіт. Творчі роботи, що взяли участь у виставці, були виготовлені у різноманітних техніках декоративно-ужиткового мистецтва.

Всього для участі у виставці було подано понад 50 студентських робіт. Творчі роботи, що взяли участь у виставці, були виготовлені у різноманітних техніках декоративно-ужиткового мистецтва. Серед творчих робіт найбільш яскравими виявилися стилізовані ялинки, новорічні букети, композиції, вінки, подарунки, сюжетні композиції, новорічні картини, колажі тощо. Глядачі у захваті були від того, які альтернативні новорічні композиції можна виготовити зі звичайних матеріалів природного та промислового походження.

Автори кращих робіт були нагороджені солодкими подарунками від студентського профспілкового комітету закладу освіти.

Telegram Channel