Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Понад тисяча атовців скористались послугами служби зайнятості

Допомога безробітним

Правда.іф

Понад тисяча атовців скористались послугами служби зайнятості

Послуги Державної служби зайнятості на Рівненщині активно отримують учасники АТО (ООС) на Сході України і переселенці з тимчасово окупованих територій та Автономної Республіки Крим

Із числа військовослужбовців, які брали участь в АТО (ООС), послугами служби зайнятості скористались 1083 безробітних, з них мали право на отримання допомоги по безробіттю 880 осіб. Усього у січні-листопаді ц.р. з цієї категорії працевлаштовано 306 осіб, пройшли професійне навчання 116 чоловік, брали участь у громадських та інших роботах тимчасового характеру 50 осіб. Профорієнтаційними послугами скористались 998 безробітних.

Усього у січні-листопаді ц.р. з цієї категорії працевлаштовано 306 осіб, пройшли професійне навчання 116 чоловік, брали участь у громадських та інших роботах тимчасового характеру 50 осіб.

З початку цього року послуги служби зайнятості отримували 127 внутрішньо переміщених осіб, з них мали статус безробітного 90 чоловік, отримували допомогу по безробіттю 66 осіб, 42 переселенці було працевлаштовано, проходили професійне навчання 19 безробітних, 5 осіб брали участь у громадських та інших роботах тимчасового характеру.

Станом на 1 грудня 2018 року послуги обласної служби зайнятості продовжували отримувати 23 безробітних із числа внутрішньо переміщених осіб і 328 безробітних з числа учасників АТО (ОСС).

Валентин СТАВСЬКИЙ

Telegram Channel