Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Вогні засяяли і на головній ялинці Іваничівщини

Хороводи навколо лісової красуні водили діти

Іваничівська РДА

Вогні засяяли і на головній ялинці Іваничівщини

у День Святого Миколая Чудотворця на центральній площі селища Іваничі відбулась церемонія відкриття новорічної ялинки

З найбільшим нетерпінням цього дійства чекали діти, адже добре знають, що після урочистої частини відбудуться конкурси та розваги, за участь у яких вони отримають подарунки та призи. Захід відкрив селищний голова Федір Войтюк.

З початком Новорічно-Різдвяних свят іваничівців привітала голова райдержадміністрації Лілія Кревська. «Любі дітки, хочу вас попросити вас, щоб ви ввечері помолились Святому Миколаю - покровителю воїнів та поросити щоб він захистив наших Героїв на сході України та благословив їх на щасливе повернення до рідних домівок живими та здоровими та швидше приніс перемогу, мир, злагоду та спокій на нашу землю. Вірю, що святий Миколай прийде у кожен будинок і наповнить радістю серця всіх наших дітей і дасть можливість їм повірити у казку і Боже благословення», - зазначила очільниця району.

Цікавим забавам, веселим танцям та пісням раділи і дорослі і діти. Солодкими подарунками були нагороджені діти, які підготували вірші, пісні та брали участь у конкурсах.

Після офіційної частини розпочалась новорічна казка «На радість усім дітям Миколай іде по світу», яку підготували працівниками районного будинку «Просвіта».

На церемонію відкриття головної ялинки селища завітав Святий Миколай у супроводі янгола і разом із усіма присутніми засвітили красуню-ялинку яскравими вогниками.

Розважальна програма супроводжувалася виступами казкових героїв, різноманітною концертно-розважальною програмою. Цікавим забавам, веселим танцям та пісням раділи і дорослі і діти. Солодкими подарунками були нагороджені діти, які підготували вірші, пісні та брали участь у конкурсах.

Джерело: Сектор з питань внутрішньої та інформаційної політики райдержадміністрації.
Telegram Channel