Курси НБУ $ 38.97 € 42.45
Хто врятує волинську пошту? - спитали в голови облдержадміністрації

Депутатський запит озвучив Юрій Ройко

Олександр Дурманенко

Хто врятує волинську пошту? - спитали в голови облдержадміністрації

Відповідний запит озвучив під час сесії Волинської обласної ради Юрій Ройко

Обранець озвучив актуальну для волинян проблему — закриття сільських поштових відділень. Для селян це дуже болюче питання, адже вони тут не лише отримують пенсію, соціальні виплати, передплачують періодику, але й мають змогу поповнити рахунок телефону.

Йде масове скорочення листонош, закриття відділень, пошту знищують, і ніхто нічого не пояснює людям

Він звернувся до голови Волинської обласної державної адміністрації Олександра Савченка та розповів про критичну ситуацію у ції сфері. «Йде масове скорочення листонош, закриття відділень, пошту знищують, і ніхто нічого не пояснює людям», - зазначив Юрій Ройко. За словами обранця, Волинська дирекція Укрпошти має надати інформацію про кількість скорочених кадрів і кількість відкритих відділень, а також провести серед жителів інформаційно-роз’яснювальну роботу.

Олександр Савченко поки не дав відповіді на поставлені питання.

Нагадаємо Олександр Пирожик сьогодні, під час сесії, зачитав заяви депутатів Юрія Ройка та Анатолія Грицюка про фихід із фракції Радикальної партії Олега Ляшка, внаслідок чого фракція припинила існування.

У сесійній залі нині зареєстровано 53 депутати. Голова Волинської обласної ради Ігор Палиця не приїхав на сесію, де має розглядатися бюджет Волині на наступний 2019 рік.

Telegram Channel