Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Кілька десятків діток написали листа Святому Миколаю і стали переможцями

Деякі звернення розчулили до сліз

Рожищенська міська рада

Кілька десятків діток написали листа Святому Миколаю і стали переможцями

Участь у конкурсі «Напиши листа Святому Миколаю» від Рожищенської міської ради взяли понад 60 хлопчиків і дівчаток

Святий Миколай отримав не тільки листи від однієї дитини, а навіть колективну листівку від цілого 3-А класу ЗОШ №1!!! Зізнаємося вам, що обирати з такої кількості учасників лише три переможці було дуже складно.

Судді - художник Віталій Шевченко, депутатки міської ради Тетяна Панасюк та Ірина Гундир, довго та детально читали кожен лист, переглядали кожен малюнок, обговорювали, та, скажемо по-секрету, навіть, плакали над деякими листами, бо вони були з такими дорослими та розумними висловами, де не йшлося про якісь свої блага, чи бажання отримати подарунки, а про більш широкі потреби та бажання миру на Україні.

У номінації «За креативність» перемогу отримала Марта Шрай (мабуть, усі пам'ятають її суперове відеозвернення до Миколая!?), «За добрі вчинки» - Яна Мосійчук (ця дівчинка написала листа з проханням допомогти маленькому рожищанину Арсену Васєчку видужати. Навіть більше, поклала 50 грн, аби внести свій вклад та привернути увагу усіх до цієї проблеми).

Але конкурс є конкурс. Тому після кількагодинної дискусії - з'явилися переможці. Ними стали Богдан Василів, Вероніка Ніщот та Анастасія Матискіна. Але це не все! У номінації «За креативність» перемогу отримала Марта Шрай (мабуть, усі пам'ятають її суперове відеозвернення до Миколая!?), «За добрі вчинки» - Яна Мосійчук (ця дівчинка написала листа з проханням допомогти маленькому рожищанину Арсену Васєчку видужати. Навіть більше, поклала 50 грн, аби внести свій вклад та привернути увагу усіх до цієї проблеми).

У номінації «За безкорисливість» перемогу здобула Іринка Іваничко. Саме в цієї дівчинки було найконкретніше описано добрі справи і жодного прохання до Миколая. Отож, ці дітки отримають свої призи у середу, під час святкової вистави в РД Просвіта.

Але Святий Миколай завжди приходить до усіх діток. Тим більше, таких талановитих, як наші учасники конкурсу. Тому запрошуємо усіх учасників у п'ятницю, 21 грудня, в РД Просвіту на 16 год на яскраву новорічну вечірку, з іграми, призами, солодощами та веселою розважальною програмою від талановитих учасників театрального гуртка РД Просвіта (керівник Наталія Марценюк). Ну і звісно, на свято завітає сам Святий Миколай, аби обдарувати кожного за листи, які він прочитав та щиро радів, що в Рожищі найкращі та найталановитіші дітки!

 
Джерело: Рожищенська міська рада
Telegram Channel