Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Засідання 51-ї сесії міської ради освітив Вифлеємський вогонь миру

Нехай благодатний вогонь запалить іскорку в серцях депутатів та допоможе їм успішно працювати на користь громади

Луцька міська рада

Засідання 51-ї сесії міської ради освітив Вифлеємський вогонь миру

Щороку напередодні Різдвяних свят представники української національної скаутської організації “Пласт” привозять до України Вифлеємський вогонь миру. Доброю традицією стала передача благодатного вогню депутатам Луцької міської ради під час засідання останньої сесії року

«Від себе особисто та від імені усіх депутатів дякую, що ви підтримуєте цю традицію. Вогонь є символом надії, символом добра. Я сподіваюсь, що цей вогонь сьогодні освітить нашу сесійну залу та допоможе нам успішно вирішити ті завдання, які стоять перед нами, в тому числі – прийняття міського бюджету на 2019 рік», - подякував пластунам секретар міської ради, виконувач повноважень міського голови Григорій Пустовіт.

Будьте ж тією іскрою, що запалить вогнище любові та миру!

Начальник відділу сім’ї та молоді Олексій Веремійчик зазначив: «радиційно щороку пластуни Волині отримують Вифлеємський вогонь, і абсолютно не випадково приносять його на останню сесію року Луцької міської ради. Сьогодні тут присутні люди, які відповідають за місто та приймають доленосні рішення. Вифлеємський вогонь не випадково називають благодатним, адже він несе у собі добро, мир та любов. Якщо людина буде доброю, то на неї зійде Благодать і вона прийматиме лише грамотні, мудрі та правильні рішення».

«Цей вогонь має бути також для вас уособленням тих гарних дій і звершень, які ви робите для усієї луцької громади. Будьте ж тією іскрою, що запалить вогнище любові та миру!», - звернулись до депутатів представники скаутської організації.

На завершення Григорій Пустовіт подякував луцьким пластунам та з нагоди прийдешніх Різдвяних і Новорічних свят вручив їм солодкі подарунки.

Джерело: Відділ інформаційної роботи міської ради
Telegram Channel