Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Екс-нардеп вимагає встановлення світлофора у Піддубцях

Струмівка, Гаразджа, Піддубці, Звірів, Дерно - має бути 5 світлофорів

Игорь Швец

Екс-нардеп вимагає встановлення світлофора у Піддубцях

На переході, де тиждень тому у ДТП загинула 9-річна дівчинка, яка йшла після школи на індивідуальне зайняття до репетитора

Відразу, два дні підряд я прагнув підняти на ноги всіх керівників області і району, щоб вони оперативно відреагували на цю резонансну подію і вжили вичерпних заходів по не допущенню в майбутньому подібних випадків. Про це нас воїй сторінці написав Анатолій Горбатюк

Як результат, в понеділок 17 грудня на Регіональній раді розвитку, яка проходила в Піддубцях голова Волинської ОДА і Луцької РДА пообіцяли, що проведеться нарада і буде в селі встановлено світлофор. Втім роботу по встановленню автоматичного регулювальника рухуне почали і дотепер.

В Україні 358 тисяч працівників МВС України (ЗСУ - 255 тис), хіба не можна проїхати на черговій машині патрульної служби і на годину, до і після початку навчання, поставити свого працівника біля пішоходного переходу, щоб він діток провів до школи і потім зустрів.

«В Україні 358 тисяч працівників МВС України (ЗСУ - 255 тис), хіба не можна проїхати на черговій машині патрульної служби і на годину, до і після початку навчання, поставити свого працівника біля пішоходного переходу, щоб він діток провів до школи і потім зустрів. Два рази в день проїхатись по трасі і тимчасово на дві години в день забезпечити життя дітей охороною поліції.....Чи ви тільки як буде їхати Гарант за зупинками і за деревами будете ховати поліцейських, і перейматися їм раз в три роки, а на життя і безпеку дітей щодня, вам начхати....Ще раз наголошую - Струмівка,Гаразджа, Піддубці, Звірів, Дерно,- п’ять світлофорів, роботи на тиждень», - зазначив колишній народний депутат .

За словами Анатолія Горбатюка, в обласному бюджеті є не використані кошти на ремонт і будівництво доріг, плюс- вільні залишки по 2018 році. «Гроші знайдуться - волі державницької не вистачає і бажання владі людям служити, а є у вас тільки бажання себе у владі любимих любити. Оголошую про початок збору підписів,щодо вирішення даного питання», - звернувся політик до представників влади. 

Telegram Channel