Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
На українсько-польському кордоні передсвяткові черги

Черги у пунктах пропуску носять не систематичний, а стихійний характер.

capital.ua

На українсько-польському кордоні передсвяткові черги

На Ягодинському мосту зі сторони Польщі станом на ранок 21 грудня накопичилось близько 200 автомобілів, на Устилузькому – близько сотні

Волинська митниця ДФС фіксує у ці дні черги пасажирських транспортних засобів у пунктах пропуску для автомобільного сполучення на українсько-польській ділянці кордону.

Митниця рекомендує громадянам уважно слідкувати у ці дні за онлайн-картами черг у пунктах пропуску і раціонально планувати свої поїздки.

Черги пов’язані із масовим в’їздом в Україну громадян, які користуються вихідними у Польщі, аби погостити у рідних або перепочити вдома від роботи/навчання у сусідній державі.

 Як відомо, за традицією римського обряду Різдво Христове святкують 25 грудня. Відтак, митниця рекомендує громадянам уважно слідкувати у ці дні за онлайн-картами черг у пунктах пропуску і раціонально планувати свої поїздки.

Стан заповнення під’їзних шляхів до пунктів пропуску через державний кордон відображається у реальному часі на сайтах Державної фіскальної та Державної прикордонної служб України, на сайті Волинської облдержадміністрації.        

Джерело: За матеріалами Волинської митниці ДФС
Telegram Channel