Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
З коміксами, подарунками та виставою відзначили третю річницю Патрульної поліції

Темі булінгу був присвячений конкурс коміксів

Патрульна поліція Волинської області

З коміксами, подарунками та виставою відзначили третю річницю Патрульної поліції

Масу позитивних емоцій отримали сьогодні учасники заходу в обласній бібліотеці для юнацтва, де нагороджували переможців конкурсу коміксів «Я – особистість. Протидія булінгу»

На початку вихованці творчої студій Наталії Журавльової показали виставу про булінг у школах, під час перегляду якої стискалось серце. Діти зуміли дуже правдиво і точно зобразити те, що відбувається, але про що звикли мовчати – цькування школярами одне одного, кепкування і навіть знущання. Якщо в цей процес вчасно не втручаються дорослі (вчителі, батьки, поліція), то наслідки можуть бути фатальними – і такі приклади є по Україні.

З усіх робіт ми зробили книгу, яка буде в нас у бібліотеці і яку зможуть переглянути всі охочі.

Саме темі булінгу був присвячений конкурс коміксів, організований нашими партнерами – працівниками бібліотеки. На конкурс надійшло кілька десятків робіт від 20 шкіл Луцька! 
«Це – своєрідний рекорд, - розповіла методист установи, координатор конкурсу Оксана Романюк. – З усіх робіт ми зробили книгу, яка буде в нас у бібліотеці і яку зможуть переглянути всі охочі. Ми з патрульною поліцію вже три роки говоримо на складні теми, обговорюємо проблеми, спілкуємось про наболіле. Ця книга допоможе поглянути на тему булінгу з іншого боку».

Інспектор зі зв’язків з громадськістю УПП у Волинській області Роман Ткачук подякував усім учасникам, які подали роботи на конкурс: «Тема висвітлена дуже яскраво, неординарно, у кожного свій підхід. Ми відвідуємо школи і знаємо, що там є булінг, і ми закликаємо не мовчати, а вирішувати проблему». Потому патрульні нагородили сувенірами та солодощами авторів кращих робіт та зробили спільне фото.

Книгу коміксів про булінг можна переглянути в бібліотеці, що на проспекті Волі, 2.

Джерело: Патрульна поліція Волинської області
Telegram Channel