Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Презентували фільм про Гнідавський цукровий завод

Цього року завод перетнув 60-річну позначку.

Гнідавський цукровий завод

Презентували фільм про Гнідавський цукровий завод

Очільник підприємства Ростислав Новосад став «Промисловцем року». Про це стало відомо під час церемонії нагородження волинян премією «Люди року – 2018» у рамках загальнонаціональної програми «Люди ХХІ століття»

ПрАТ «Гнідавський цукровий завод» – це сучасне європейське підприємство та потужний переробний комплекс з можливістю переробки 7 тисяч тонн цукрових буряків за добу та виробництва 1 тисячу тонн цукру і є одним із лідерів не лише на Волині, а і в Україні, йдеться на сайті підприємства. 

Підприємство, яке надає робочі робочі місця півтисячному колективу.

«Гнідавський цукровий завод» випускає 6 різних сортів цукру. Саме це підприємство вперше в Україні випустило органічний цукор під торговою маркою «Солодко». З метою диверсифікації виробництва був побудований завод по виробництву біотехнічних компонентів.

Окрім цього, «Гнідавський цукровий завод» – це значний двигун у розвитку соціальної сфери нашого міста та регіону в цілому, адже є платником податків у бюджети різних рівнів. Підприємство, яке надає робочі робочі місця півтисячному колективу. Завдяки успішній співпраці із партнерами «Гнідавський цукровий завод» з року в рік нарощує темпи виробництва, обсяги переробки і отриманої продукції.

 

Telegram Channel