Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Лучанин приробив ноги чужому «Фольксвагену»

Отакої!

Ілюстративне фото із сайту wallpaperscraft.ru

Лучанин приробив ноги чужому «Фольксвагену»

Тепер відповідатиме за скоєне

У Луцьку викрили викрадача автомобіля.

За крадіжку автотранспорту зловмисникові загрожує до п’яти років позбавлення волі. Слідчі повідомили йому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч. 1 ст. 289 Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває, повідомляє Сектор комунікації поліції Волинської області.

У жовтні зловмисник викрав із двору будинку по проспекті Молоді у Луцьку легковик «Volkswagen Golf», який належить 36-річному жителю міста.

У жовтні зловмисник викрав із двору будинку по проспекті Молоді у Луцьку легковик «Volkswagen Golf», який належить 36-річному жителю міста. Коли чоловік виявив крадіжку, відразу повідомив про це у поліцію.

За цим фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 289 Кримінального кодексу України. Йдеться про незаконне заволодіння транспортним засобом.

У ході досудового розслідування оперативники встановили, що до вчинення кримінального правопорушення причетний не судимий 37-річний житель обласного центру. Викрадений автомобіль вилучили.

Слідчі повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч. 1 ст. 289 Кримінального кодексу України. Санкція статті, зокрема, передбачає до п’яти років позбавлення волі. Досудове розслідування триває.

Telegram Channel