Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Шуфрич та Бойко, «відгрібши» від Берези, підірвали позиції «Опоблоку»?

"Опоблок" нині не той...

Гордон

Шуфрич та Бойко, «відгрібши» від Берези, підірвали позиції «Опоблоку»?

Мовляв, багато хто вірив їм саме через їхнє зухвальство

20 грудня у Верховній Раді депутат від "Народного фронту" Юрій Березапобився з "опоблоківцями" Юрієм Бойком та Нестором Шуфричем. Останній спровокував бійку, здерши з трибуни плакат з написом, що політик Віктор Медведчук - агент президента Росії. Плакат причепив "Народний фронт".

"Кілька днів тому Нестор Шуфрич уже зривав такий плакат. Думаю, він хотів показати лояльність до свого давнього приятеля. Нічим іншим такої поведінки пояснити не можу. Гра на камеру. Він очевидно потім хотів подзвонити Медведчуку і прозвітувати", - прокоментував Gazeta.ua 41-річний політолог Михайло Басараб.

Юрій Береза розвіяв міф про чоловічу силу "Партії регіонів" і її спадкоємців.

За його словами, сутичка не пішла на користь репутації "Опоблоку":

"Юрій Береза розвіяв міф про чоловічу силу "Партії регіонів" і її спадкоємців. Вирубив одразу двох найбільших так званих мачо, показав, що їхній мачизм десь трошки нижче. Шуфрич і Бойко постійно формували цей імідж: Бойко колись ударив Олега Ляшка, Шуфрич постійно лізе в бійки, обидва демонструють зухвалу поведінку і впевненість у собі. "Партія регіонів", коли переважала, часто вдавалася до сили, у бандитській манері зчиняла бійки. Це був один з коників, фішка ПР, тепер "Опоблоку". Нині це сигнал для виборців, які цінували його за цю силу. Він зазнав особистісних та електоральних втрат".

Telegram Channel